Lucrul la distanță și la nivel local
RU RO EN
Moldova
România
Menu

Google Ads pentru afacerea dvs.

Configurarea și gestionarea publicității contextuale
Your Image

Profesioniști cu experiență

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență care știu cum să creeze campanii Google Ads eficiente.

Eficiență maximă

Creăm strategii de publicitate care să maximizeze eficiența campaniei Google Ads.

Garantarea rezultatelor

Vă garantăm că campania dvs. de anunțuri Google va da rezultate și va contribui la creșterea veniturilor afacerii dvs.

Pasul 1

Completarea unui briefing pe site-ul nostru sau discutarea acestuia cu managerul de proiect.

Pasul 2

Dezvoltă o strategie de promovare personalizată pentru afacerea ta.

Pasul 3

Lansarea și configurarea campaniilor publicitare pe Google Ads.

Pasul 4

Monitorizarea și analiza eficienței campaniei publicitare.

Recenzile noastre

"Sunt foarte mulțumit de rezultatele promovării SEO pe care compania a realizat-o. Site-ul meu web a devenit mult mai vizibil în motoarele de căutare, iar numărul de clienți a crescut și el."

- Ivan Petrov, SEO al ABC

"Aș dori să mulțumesc echipei care a realizat promovarea SEO a site-ului nostru. Aceștia au găsit cuvinte-cheie și expresii unice care au îmbunătățit poziția site-ului nostru în motoarele de căutare."

- Elena Ivanova, proprietara magazinului online XYZ

"Nu mă așteptam ca promovarea SEO să aibă un asemenea efect asupra afacerii mele. Site-ul meu a început să se claseze în topul motoarelor de căutare, ceea ce a crescut numărul de vizitatori și vânzările."

- Alexey Smirnov, proprietar al unei școli de programare online

Obțineți o consultare completă pe toate chestiunile

Lăsați o cerere și vă vom contacta noi.

Sau sunați direct

+373 68 474 645

De asemenea, scrie

Care este locul cel mai potrivit pentru a lua legătura cu dumneavoastră?

Prin depunerea unei cereri, acceptați politica de confidențialitate

Optimizarea eficientă a publicității

Dacă doriți să creșteți vânzările afacerii dvs., atunci Google Ads este ceea ce aveți nevoie. Publicitatea contextuală vă permite să ajungeți la noi clienți, să vă creșteți gradul de conștientizare a mărcii și să stimulați vânzările. Cu toate acestea, configurarea și gestionarea corectă a Google Ads necesită cunoștințe și experiență profesională.

Vă oferim configurarea și gestionarea anunțurilor Google Ads, astfel încât să vă puteți concentra pe obiectivele dvs. de afaceri, în timp ce noi ne ocupăm de întregul proces. Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să creați o campanie publicitară contextuală eficientă, care să atragă noi clienți și să vă crească rata de conversie.

Abordăm fiecare client în mod individual pentru a crea o campanie de publicitate contextuală optimă, care să se potrivească obiectivelor și bugetului afacerii dumneavoastră. De asemenea, furnizăm periodic rapoarte de progres și rezultatele campaniei, astfel încât să puteți monitoriza eficiența campaniilor dvs. publicitare.
Contactați-ne pentru a afla cum vă putem ajuta să vă creșteți vânzările cu Google Ads. Echipa noastră este pregătită să vă răspundă la toate întrebările și să vă ofere ajutor profesionist în configurarea și gestionarea publicității contextuale pentru afacerea dvs.

Google Ads este un instrument puternic pentru atragerea de noi clienți și creșterea vânzărilor. Prin configurarea publicității contextuale în Google Ads, puteți ajunge la publicul țintă și vă puteți afișa anunțul pe primele pagini ale rezultatelor căutărilor.

Costul publicității pe Google Ads depinde de mai mulți factori, inclusiv de concurența de pe piață, de cuvintele cheie pe care le vizați și de bugetul pentru campania dvs. publicitară. Echipa noastră de profesioniști vă poate ajuta să creați un buget care să vă satisfacă nevoile și să obțină rezultatele pe care le doriți.

Optimizarea campaniei Google Ads este procesul de îmbunătățire a performanței și eficienței anunțurilor dumneavoastră. Aceasta poate include schimbarea cuvintelor-cheie, îmbunătățirea calității anunțului și îmbunătățirea paginii de destinație. Echipa noastră de profesioniști va monitoriza performanța campaniei dvs. publicitare și va produce optimizări pentru a crește eficiența anunțurilor dvs.

Obțineți o consultare completă pe toate chestiunile

Lăsați o cerere și vă vom contacta noi.

Fie sunați direct

+373 68 474 645

De asemenea, scrie

Care este locul cel mai potrivit pentru a lua legătura cu dumneavoastră?

Prin depunerea unei cereri, acceptați politica de confidențialitate

Sunați la